Η Athina Klo σχεδίαζε απο μικρή, γι' αυτό και οι σπουδές της στο fashion design ήταν μονόδρομος. Στην επαγγελματική της πορεία άνοιξε μια μεγάλη παρένθεση και εργάστηκε σε μεγάλες εταιρείες στο χώρο της διαφήμισης, ως Head Creative Director. Το δημιουργικό της ταλέντο αλλά και η αισθητική της διακρίθηκαν πολλές φορές με βραβεία τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Από το 2013 αφοσιώθηκε αποκλειστικά στη μεγάλη της αγάπη, το Fashion Design, δημιουργώντας ένα δικό της σχεδιαστικό brand. Athina Klo. Από την πρώτη της collection αγαπήθηκε αμέσως από διεθνή top model, όπως η Karen Mulder αλλά και απο Ελληνίδες celebrities. Τα περιοδικά Elle, People και το διαδικτυακό περιοδικό Popaganda, έχουν παρουσιάσει το έργο της.

Η Athina Klo έχει πολλές επιρροές από το χώρο της μόδας και δουλεύει πάντα με την πράξη της αφαίρεσης. Σε κάθε της έμπνευση. Γι' αυτό τα Αthina Klo είναι ρούχα με minimal design και αφαιρετική διάθεση. Μπορούν και συνδυάζουν την αίσθηση ελευθερίας με τη θηλυκότητα, σε μία απόλυτη ισορροπία. Mπορούν και συνδυάζουν το chic με το street styling, σε μια απόλυτη υψηλή αισθητική. Οι δημιουργίες της συνοδεύονται με αξεσουάρ έτσι ώστε κάθε επιλογή να είναι μία ολοκληρωμένη και σωστή στυλιστικά πρόταση. Φυσικά υλικά όπως βαμβακι, λινό, μετάξι είναι οι πρώτες ύλες που κάνουν τα ρούχα της αγαπημένα.

Όλες οι collection Athina Klo παράγονται αποκλειστικά στην Ελλάδα και διατίθενται σε 50 σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο.